Dr. Habib Demirel Anısına Kan Bağışı

Dr. Habib Demirel Anısına Kan Bağışı

9 Kasım'da vefat eden merhum başkanımız Dr.Habib Demirel anısına Baruthane Ortaokulu'nda 1 hafta ayak kan bağışı programı düzenlendi. 

2017'den bu yana, Türk Kızılay Samsun Şube Başkanı ve Baruthane Ortaokulu Müdürü Süleyman Çiftli'nin beraber organize ettiği kan bağışı organizasyonlarında rekorlar kırılan Baruthane Ortaokulu bu sene, vefat eden Dr. Habib Demirel anısına kan bağışı organizasyonu devam ediyor.

Dr. Habib Demirel'in ailesinin katıldığı kapanış protokolüne Samsun İl Jandarma Komutanı Albay İbrahim Güven, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Şerif Mırık, İlkadım Milli Eğitim Müdürü İbrahim Akmeşe, Türk Kızılay Genel Merkez Raportörü Erdoğan Kısacık, Türk Kızılay Samsun Şube Başkanı Ahmet Ali Bulut, Türk Kızılay Ordu Şube Başkanı Binnur Fatma Enginyurt, Baruthane Ortaokulu Müdürü Süleyman Çiftli katıldı.


Bir hafta boyunca kan bağışı yapmak için gelen bağışçılarımıza ve emeklerinden'den Baruthane Ortaokulu Müdürü ve öğretmenlerine, Genç Kızılay gönüllülerimize teşekkür ederiz.